ВУД В55/С ВИТРИНА Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 55ДЛАБОЧИНА (cm): 42.5ВИСИНА (cm): 195МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС : Иверк..
ВУД КОМОДА  В 140 Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 140ДЛАБОЧИНА (cm): 42.5ВИСИНА (cm): 90МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС : Иверк..
КВАДРО 4В ВИСЕЧКА ВИТРИНА Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(c..
КВАДРО ОВ1Ф ВИТРИНА Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(cm..
КВАДРО ТВ КОМОДА Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(cm)..
КЛУБ МАСА ВУД Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 92ДЛАБОЧИНА (cm): 60ВИСИНА (cm): 47МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС : Иверка 1..
КРЕВЕТ К2 ОРМ Прашајте
ОСОБИНА НА ПРОИЗВОДОТКАТЕГОРИЈА: КреветШИРИНА (cm): 206ДОЛЖИНА (cm): 96ВИСИНА (cm): 173,5МАТЕРИЈАЛ Н..
КРЕВЕТ ЛОРД Прашајте
Димензии-200х160Вид на модел-Спринг бокс-Француски лежајИзработкаКомбинација од чамово и буково дрво..
КРЕВЕТ МАДАГАСКАР Прашајте
Димензии-200х160-200x180-200x200Вид на модел-Спринг боксИзработка-Фиоки -Високо узглавје кое се сост..
КУЈНА ЕЛЕМЕНТ ИН В60 РУСТИК Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 56ДЛАБОЧИНА (cm): 31ВИСИНА (cm): 72МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка 18..
КУЈНА ЕЛЕМЕНТ ИН Д60РВ РУСТИК Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ :ШИРИНА (cm): 60ДЛАБОЧИНА (cm): 57ВИСИНА (cm): 222МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка ..
КУЈНА ЕЛЕМЕНТ ИН ДУ100 РУСТИК Прашајте
ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ :ШИРИНА (cm): 100ДЛАБОЧИНА (cm): 60ВИСИНА (cm): 85МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка ..
Loading...