Клуб маси

Клуб маси
Show:
Sort By:
ВЕНЕТО КЛУБ МАСА Прашајте

ВЕНЕТО КЛУБ МАСА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ЕЛЕМЕНТ: Клуб масаШИРИНА(cm): 102ДЛАБОЧИНА(cm): 64ВИСИНА(cm): 47..

КЛУБ МАСА ВУД Прашајте

КЛУБ МАСА ВУД

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 92ДЛАБОЧИНА (cm): 60ВИСИНА (cm): 47МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС : Иверка 1..

КЛУБ МАСА М1 (120/70) Прашајте

КЛУБ МАСА М1 (120/70)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај...

КЛУБ МАСА М6 (120/70) Прашајте

КЛУБ МАСА М6 (120/70)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај...