Наткасни

Наткасни
Show:
Sort By:
БЕЛА Прашајте

БЕЛА

Производите се изработуваат од буково дрво,во комбинација со фурнирани материјали.Во понуда широк сп..

НАТКАСНА МАРИЈА Прашајте

НАТКАСНА МАРИЈА

Производите се изработуваат од буково дрво,во комбинација со фурнирани материјали.Во понуда широк сп..

НАТКАСНА МАТИС 2Ф Прашајте

НАТКАСНА МАТИС 2Ф

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 49ДЛАБИНА (cm): 38ВИСИНА (cm): 45.5МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: ИверицаКА..

ХЕПИ НАТКАСНА  НОРМ Прашајте

ХЕПИ НАТКАСНА НОРМ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 42ДЛАБИНА (cm): 38ВИСИНА (cm): 52МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица..

НАТКАСНА АЛФА Прашајте

НАТКАСНА АЛФА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА (cm): 40ДЛАБИНА (cm): 43ВИСИНА (cm): 52МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: ИверицаКАНТ..

НАТКАСНА НЕДА Прашајте

НАТКАСНА НЕДА

Производите се изработуваат од буково дрво,во комбинација со фурнирани материјали.Во понуда широк сп..

БАМБИ НАТКАСНА 2Ф Прашајте

БАМБИ НАТКАСНА 2Ф

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:КАТЕГОРИЈА: НаткаснаШИРИНА (cm): 40ДЛАБОЧИНА (cm): 36ВИСИНА (cm): 46МАТЕРИЈАЛ ..