Душеци

Душеци
Show:
Sort By:
ДУШЕК  МИС ЕЛЕГАНС Прашајте

ДУШЕК МИС ЕЛЕГАНС

1.Платно2.Полиестер3.Мемори пена4.HR пена5.Термофиксиран филц6.PU пена бох7.Бонел јадро8.Степен на т..

ДУШЕК БАЛАНС ПЛУС Прашајте

ДУШЕК БАЛАНС ПЛУС

1.Платно2.Полиестер3.Основна навлака4.PU пена бох5.Латех 6.PU ..

ДУШЕК ЕРГОМЕМОРИ Прашајте

ДУШЕК ЕРГОМЕМОРИ

1.Платно2.Полиестер3.Основна навлака4.Мемори пена5.PU пена6.Степен на тврдина H2Антиалергиска навлак..

ДУШЕК ЕЛЕГАНС РЕЛАКС Прашајте

ДУШЕК ЕЛЕГАНС РЕЛАКС

1.Платно2.Полиестер3.Навлака од волна и памук4.PU пена5.Термофиксиран филц6.PU пена бох7.Бонел јадро..

ДУШЕК КЛАСИК МЕМОРИ Прашајте

ДУШЕК КЛАСИК МЕМОРИ

1.Платно 2.Полиестер3.Мемори Пена4.PU пена5.Мемори пена6.Степен на тврдина H3Душекот може да се изра..

ДУШЕК СМАРТ ДАБЛЕ Прашајте

ДУШЕК СМАРТ ДАБЛЕ

1.Платно2.Полиестер3.HR пена4.PU пена5.HR пена6.Степен на тврдина H2/H4Антиалергиска антибактериска ..

ДУШЕК КЛАСИК Прашајте

ДУШЕК КЛАСИК

1.Платно ПолиестерТермофиксиран филцБонел јадроПолиуретанска пенаПолиуретанска обвивкаСтепен на тврд..

ДУШЕК КЛАСИК ПОКЕТ Прашајте

ДУШЕК КЛАСИК ПОКЕТ

1.Платно 2.Полиестер3.PU пена4.Волнен филц5.PU пена бох6.Џебно јадро7.Степен на тврдина H2Душекот мо..

ДУШЕК ЛАТЕКС ЕКСТРА Прашајте

ДУШЕК ЛАТЕКС ЕКСТРА

1.Платно 2.Полиестер3.Основна навлака4.Латех5.Степен на тврдина H3Душекот може да се изработи во сит..

ДУШЕК СМАРТ ВИЗИОН Прашајте

ДУШЕК СМАРТ ВИЗИОН

1.Платно2.Полиетер3.HR пена4.PU пена5.HR пена6.Степен на тврдина H4Ортопедски својства:погоден за лу..

ДУШЕК БАЛАНС ЕКСТРА Прашајте

ДУШЕК БАЛАНС ЕКСТРА

1.Платно2.Полиестер3.Основна навлака4.Мемори пена 5.PU пена6.Вол..

ДУШЕК КЛАСИК СОФТ Прашајте

ДУШЕК КЛАСИК СОФТ

1.Платно 2.Полиестер3.PU пена4.Термофиксиран филц5.PU пена бох6.Бонел јадро7.Степен на тврдина H2Душ..