Маси

Маси
Show:
Sort By:
МИЛАНО Р 150 Прашајте
ЦЕЗАРЕ 175 Прашајте
ХЕПИ ПИКОЛО СЕТ МАСИ Прашајте

ХЕПИ ПИКОЛО СЕТ МАСИ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА(cm): 45ДЛАБОЧИНА(cm): 38ВИСИНА(cm): 48МАТЕРИЈАЛ НА ПЛОЧА: ИверкаМАТЕРИЈ..

ТРПЕЗАРИСКА МАСА М7 СО СТАКЛО (160/90) Прашајте

ТРПЕЗАРИСКА МАСА М7 СО СТАКЛО (160/90)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај...

ТРПЕЗАРИСКА  МАСА М8 Прашајте

ТРПЕЗАРИСКА МАСА М8

Конструкцијата е изработена од медиапан фурнир орев во комбинација со дрво-бука, достапна е за фарба..