Кревети

Кревети
Show:
Sort By:
КРЕВЕТ К2 ОРМ Прашајте

КРЕВЕТ К2 ОРМ

ОСОБИНА НА ПРОИЗВОДОТКАТЕГОРИЈА: КреветШИРИНА (cm): 206ДОЛЖИНА (cm): 96ВИСИНА (cm): 173,5МАТЕРИЈАЛ Н..

КРЕВЕТ КИВИ Прашајте

КРЕВЕТ КИВИ

Димензии-200х160-200х180Вид на модел-спринг бох,француски лежај..

КРЕВЕТ КОКО Прашајте

КРЕВЕТ КОКО

Вид на модел:спринг бох,француски лежајДимензии200х160200х180..

КРЕВЕТ ЛОРД Прашајте

КРЕВЕТ ЛОРД

Димензии-200х160Вид на модел-Спринг бокс-Француски лежајИзработкаКомбинација од чамово и буково дрво..

КРЕВЕТ МАДАГАСКАР Прашајте

КРЕВЕТ МАДАГАСКАР

Димензии-200х160-200x180-200x200Вид на модел-Спринг боксИзработка-Фиоки -Високо узглавје кое се сост..

Кревет МАРИЈА Прашајте

Кревет МАРИЈА

Производите се изработуваат од буково дрво,во комбинација со фурнирани материјали.Во понуда широк сп..

КРЕВЕТ ПАРИЗ ЗАРА  со бокс на подигање Прашајте

КРЕВЕТ ПАРИЗ ЗАРА со бокс на подигање

Димензии200х160200x180Вид на моделСпринг боксИзработкаКомбинација од чамово и буково дрво со елемент..

КРЕВЕТ РОЛО Прашајте

КРЕВЕТ РОЛО

Димензии-200х160-200-180Вид на модел-Спринг бокс-Француски лежај..

КРЕВЕТ САМЕЦ 200Х90 Прашајте
КРЕВЕТ ВИОЛЕТА Прашајте

КРЕВЕТ ВИОЛЕТА

Полно масивно дрво, букаДимензии200х90200х140200х160200х180..

КРЕВЕТ ЛУКС Прашајте

КРЕВЕТ ЛУКС

Полно масивно дрво, букаДимензии200х90200х160200х180..