Сандачиња за чевли

Сандачиња за чевли
Show:
Sort By:
САНДАЧЕ ЗА ЧЕВЛИ ОДИСЕЈ 3В Прашајте

САНДАЧЕ ЗА ЧЕВЛИ ОДИСЕЈ 3В

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА(cm): 70ДЛАБОЧИНА(cm): 28ВИСИНА(cm): 120МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка 18mm..

САНДАЧЕ ЗА ЧЕВЛИ ОДИСЕЈ 4В Прашајте

САНДАЧЕ ЗА ЧЕВЛИ ОДИСЕЈ 4В

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА(cm): 70ДЛАБОЧИНА(cm): 28ВИСИНА(cm): 157МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка 18mm..