КЛУБ МАСА ВУД

Прашајте КЛУБ МАСА ВУД

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 92
ДЛАБОЧИНА (cm): 60
ВИСИНА (cm): 47
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС : Иверка 18 mm
ДЕЗЕН НА КОРПУС : Сан ремо,Бело
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Бука
ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Сан Ремо/Лате,Храст

  • Шифра: 6379
  • Достапен: Прашајте