КЛУБ МАСА М6 (120/70)

Прашајте КЛУБ МАСА М6 (120/70)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај.

  • Шифра: 5754
  • Достапен: Прашајте