ХЕПИ ПИКОЛО СЕТ МАСИ

Прашајте ХЕПИ ПИКОЛО СЕТ МАСИ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА(cm): 45
ДЛАБОЧИНА(cm): 38
ВИСИНА(cm): 48
МАТЕРИЈАЛ НА ПЛОЧА: Иверка
МАТЕРИЈАЛ НА КОНСТРУКЦИЈА: Иверка
КАНТ ТРАКА: АБС 2 mm

  • Шифра: 3188
  • Достапен: Прашајте