ХЕПИ ВЕЛ ПОЛ

Прашајте ХЕПИ ВЕЛ ПОЛ

ОСБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 100
ДЛАБИНА (cm): 32
ВИСИНА (cm): 190
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверица
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица

  • Шифра: 3222
  • Достапен: Прашајте