ХЕПИ

Прашајте ХЕПИ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 10
ДЛАБИНА (cm): 50
ВИСИНА (cm): 55
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверица
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица

  • Шифра: 3402
  • Достапен: Прашајте