ХЕПИ КОМПЈУТЕРСКО БИРО

Прашајте ХЕПИ КОМПЈУТЕРСКО БИРО

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ :

ШИРИНА (cm): 100
ДЛАБИНА (cm): 50
ВИСИНА (cm): 75
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица 18 mm
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверица 18 mm

  • Шифра: 0177
  • Достапен: Прашајте