БАМБИ ОРМАР 2В

Прашајте БАМБИ ОРМАР 2В

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

КАТЕГОРИЈА: Ормар
ШИРИНА (cm): 80
ДЛАБОЧИНА (cm): 55
ВИСИНА (cm): 205
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверка
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка

  • Шифра: 3750
  • Достапен: Прашајте