ХЕПИ НАТКАСНА НОРМ

Прашајте ХЕПИ НАТКАСНА  НОРМ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 42
ДЛАБИНА (cm): 38
ВИСИНА (cm): 52
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица

  • Шифра: 4157
  • Достапен: Прашајте