БАМБИ КРЕВЕТ

Прашајте БАМБИ КРЕВЕТ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ

КАТЕРГОРИЈА:Кревет
ШИРИНА (cm): 204
ДОЛЖИНА (cm): 97
ВИСИНА (cm): 75
ШИРИНА НА ЛЕЖАЈ (cm): 95
ДОЛЖИНА НА ЛЕЖАЈ (cm): 195
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверка
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка

  • Шифра: 2016
  • Достапен: Прашајте