БАМБИ ОТВОРЕНА ВИТРИНА 2Ф

Прашајте БАМБИ ОТВОРЕНА ВИТРИНА 2Ф

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

КАТЕГОРИЈА: Полица
ШИРИНА (cm): 40
ДЛАБОЧИНА (cm): 39
ВИСИНА (cm): 205
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверка
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка

  • Шифра: 2021
  • Достапен: Прашајте