ХЕПИ ПОЛИЦА В ПОЛ

Прашајте ХЕПИ ПОЛИЦА В ПОЛ

ОСБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 80
ДЛАБИНА (cm): 38
ВИСИНА (cm): 190
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверица
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица

  • Шифра: 3475
  • Достапен: Прашајте