ХЕПИ КОМОДА 1Ф

Прашајте ХЕПИ КОМОДА 1Ф

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 42
ДЛАБИНА (cm): 38
ВИСИНА (cm): 75
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверица
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверица

  • Шифра: 6395
  • Достапен: Прашајте