ХЕПИ

Прашајте ХЕПИ

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:

ШИРИНА (cm): 199
ДЛАБОЧИНА (cm): 91
ВИСИНА (cm): 18
ДОЛЖИНА НА ЛЕЖАЈ (cm): 195
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: Иверка
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверка

  • Шифра: 3082
  • Достапен: Прашајте