ДУШЕК КЛАСИК МЕМОРИ

Прашајте ДУШЕК КЛАСИК МЕМОРИ

1.Платно
2.Полиестер
3.Мемори Пена
4.PU пена
5.Мемори пена
6.Степен на тврдина H3

Душекот може да се изработи во сите димензии

  • Шифра: 3216
  • Достапен: Прашајте