ДУШЕК БАЛАНС ПЛУС

Прашајте ДУШЕК БАЛАНС ПЛУС

1.Платно
2.Полиестер
3.Основна навлака
4.PU пена бох
5.Латех
6.PU пена
7.Волнен филц
8.Џепно јадро
9.Степен на тврдина H3

Душекот може да се изработи во сите димензии

  • Шифра: 3214
  • Достапен: Прашајте