ДУШЕК ЕЛЕГАНС РЕЛАКС

Прашајте ДУШЕК ЕЛЕГАНС РЕЛАКС

1.Платно
2.Полиестер
3.Навлака од волна и памук
4.PU пена
5.Термофиксиран филц
6.PU пена бох
7.Бонел јадро
8.Степен на тврдина H3

Антиалергиска и антибактериска памучна ткаенина

Душекот може да се изработи во сите димензии

  • Шифра: 2792
  • Достапен: Прашајте