ДУШЕК ЕРГОМЕМОРИ

Прашајте ДУШЕК ЕРГОМЕМОРИ

1.Платно
2.Полиестер
3.Основна навлака
4.Мемори пена
5.PU пена
6.Степен на тврдина H2

Антиалергиска навлака која се пере– исклучително пријатните вискозни влакна во комбинација со специфичниот начин на изработката на Open Air текстилот,овозможуваат значително поголема прозрачност на душекот што е особено важно кај моделите направени само од пена.

Душекот може да се изработи во сите димензии

  • Шифра: 2804
  • Достапен: Прашајте