ДУШЕК МИС ЕЛЕГАНС

Прашајте ДУШЕК  МИС ЕЛЕГАНС

1.Платно
2.Полиестер
3.Мемори пена
4.HR пена
5.Термофиксиран филц
6.PU пена бох
7.Бонел јадро
8.Степен на тврдина H2

Душекот може да се изработи во сите димензии

  • Шифра: 6972
  • Достапен: Прашајте