КРЕВЕТ К2 ОРМ

Прашајте КРЕВЕТ К2 ОРМ

ОСОБИНА НА ПРОИЗВОДОТ

КАТЕГОРИЈА: Кревет
ШИРИНА (cm): 206
ДОЛЖИНА (cm): 96
ВИСИНА (cm): 173,5
МАТЕРИЈАЛ НА ФРОНТ: иверица
МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: иверца
НОВО  • Шифра: 6390
  • Достапен: Прашајте