КРЕВЕТ МАДАГАСКАР

Прашајте КРЕВЕТ МАДАГАСКАР

Димензии
-200х160
-200x180
-200x200

Вид на модел
-Спринг бокс

Изработка
-Фиоки
-Високо узглавје кое се состои од четири тапацирани правоаголници комбинирани во повеќе бои

  • Шифра: 6228
  • Достапен: Прашајте