КРЕВЕТ ПАРИЗ ЗАРА со бокс на подигање

Прашајте КРЕВЕТ ПАРИЗ ЗАРА  со бокс на подигање

Димензии
200х160
200x180

Вид на модел
Спринг бокс

Изработка
Комбинација од чамово и буково дрво со елементи од оплеменита иверка
Бокс-спринг опруга
Кутија за остава

  • Шифра: 6272
  • Достапен: Прашајте