Uncategorized

Декемвриско – Новогодишна АКЦИЈА во салоните на КРИСТИНА ДАМИЛ

ПОПУСТИ до 30 % ! ! !

Повелете , Ве очекуваме !

Салон Ѓорче Петров
Контакт : 071/ 258- 462 ; 02/ 20- 50- 755
Локација : Бул. Ѓорче Петров бр. 117 б
Салон Усје
Контакт : 072/ 217- 722 ; 02/ 2 401- 250
Локација : бул. Борис Трајковски бб

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *