Дневен престој

Дневен престој
Show:
Sort By:
ВЕНЕТО ЅИДНА ПОЛИЦА Прашајте

ВЕНЕТО ЅИДНА ПОЛИЦА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ЕЛЕМЕНТ: ПолицаШИРИНА(cm): 160ДЛАБОЧИНА(cm): 22ВИСИНА(cm): 23..

ВЕНЕТО ВИТРИНА В55/С Прашајте

ВЕНЕТО ВИТРИНА В55/С

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ЕЛЕМЕНТ: ВитринаШИРИНА(cm): 55ДЛАБОЧИНА(cm): 43ВИСИНА(cm): 196..

ВЕНЕТО КОМОДА В160 Прашајте

ВЕНЕТО КОМОДА В160

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ЕЛЕМЕНТ: КомодаШИРИНА(cm): 160ДЛАБОЧИНА(cm): 43ВИСИНА(cm): 90..

ВЕНЕТО КОМОДА В85 Прашајте

ВЕНЕТО КОМОДА В85

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ЕЛЕМЕНТ: КомодаШИРИНА(cm): 85ДЛАБОЧИНА(cm): 43ВИСИНА(cm): 90..

ВЕНЕТО ТВ КОМОДА Прашајте

ВЕНЕТО ТВ КОМОДА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ЕЛЕМЕНТ: Тв КомодаШИРИНА(cm): 160ДЛАБОЧИНА(cm): 47ВИСИНА(cm): 43..

КВАДРО 4В ВИСЕЧКА ВИТРИНА Прашајте

КВАДРО 4В ВИСЕЧКА ВИТРИНА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(c..

КВАДРО КОМОДА  1Ф (100х50) Прашајте

КВАДРО КОМОДА 1Ф (100х50)

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(c..

КВАДРО ОВ1Ф ВИТРИНА Прашајте

КВАДРО ОВ1Ф ВИТРИНА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(cm..

КВАДРО ТВ КОМОДА Прашајте

КВАДРО ТВ КОМОДА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(cm)..

ДНЕВНА СОБА СИГМА Прашајте

ДНЕВНА СОБА СИГМА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ШИРИНА(cm): 225ДЛАБОЧИНА(cm): 50/53ВИСИНА(cm): 201.5МАТЕРИЈАЛ НА КОРПУС: Иверк..

КВАДРО ПОЛИЦА Прашајте

КВАДРО ПОЛИЦА

ОСОБИНИ НА ПРОИЗВОДОТ:ДЕЗЕН НА ФРОНТ: Темен орев,Златен храст,Бело ШИРИНА(cm..