Махагони

Show:
Sort By:
КЛУБ МАСА М1 (120/70) Прашајте

КЛУБ МАСА М1 (120/70)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај...

КЛУБ МАСА М6 (120/70) Прашајте

КЛУБ МАСА М6 (120/70)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај...

КЛУБ МАСА КМ 01 Прашајте

КЛУБ МАСА КМ 01

Клуб маса изработена од медиапан и е достапна во повеќе бои. Димензии: 120x70cm ..

ТРПЕЗАРИСКА МАСА М7 СО СТАКЛО (160/90) Прашајте

ТРПЕЗАРИСКА МАСА М7 СО СТАКЛО (160/90)

Конструкцијата е изработена од дрво-бука, достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај...

ТРПЕЗАРИСКА  МАСА М8 Прашајте

ТРПЕЗАРИСКА МАСА М8

Конструкцијата е изработена од медиапан фурнир орев во комбинација со дрво-бука, достапна е за фарба..

ТРПЕЗАРИСКА МАСА ИВА Прашајте

ТРПЕЗАРИСКА МАСА ИВА

Димензии : 140x90+40 Изработка : Висок сјај Мат ..